DROPDOWN MENU

SLIDER



JOM SHOPPING ONLINE #shopping #cikgulinnzack

 


Luxury Fountain Pen Type 1
πŸ’Έ RM4.99

Luxury Fountain Pen Type 2
πŸ’Έ RM5.49


Hamper Bajet RM5
πŸ’Έ RM5.00


Artline Whiteboard Marker
πŸ’Έ RM3.40

Pilot V Board Master
πŸ’Έ RM3.33

Hata Refillable Marker
πŸ’Έ RM2.45




Dolphin Beready Ready Made Book Cover
πŸ’Έ RM7.50 - RM10.90

Self Adhesive Book Cover
πŸ’Έ RM3.10 - RM6.80



Mega Drawing Art Set
πŸ’Έ RM7.99 - RM18.99 (Ikut set)

Mega Stationery Gift Set
πŸ’Έ RM17.09



Big Capacity Zipper Pencil Case
πŸ’Έ RM11.89 - RM13.88 (Ikut saiz)


Trendy Roblox, Among Us Pencil Case
πŸ’Έ RM19.98

3D EVA Pensil Box (SAIZ JUMBO)
πŸ’Έ RM21.52

3D Cartoon Pencil Case
πŸ’Έ RM8.40

Simple storage Tissue box
πŸ’Έ RM9.41 - RM14.31 (Ikut saiz)


Wooden Desktop Paper/Stationery Organizer
πŸ’Έ RM21.60


Desktop wooden rack
πŸ’° RM19.70




Android Mini Projector WIFI
Harga: RM239 – RM355 

Anti-Light Screen Projector
Harga: RM33.95 - RM102.37 |

Papan Pemotong (Cutting Mat) PVC untuk korang yang suka potong2, kerat2, hasil produk teragung seperti buku program, foto, poster dan lain-lain.
Ada beberapa saiz pilihan dan warna untuk korang pilih. Saiz A2, A3, dan A4 dan harga mengikut saizlah. Setakat yang kami jumpa saiz A2 paling murah seller kat bawah ni. Cuma warnanya terhad hijau sahaja..
So, selamat mengorder dan berkarya!

Papan Pemotong Bergrid PVC Pelbagai Warna/Saiz (A3/A4)
πŸ’° RM6.50

Papan Pemotong Bergrid PVS Saiz Besar (A2)
πŸ’° RM28.50

Nah! Bateri sekrang pun dah boleh caj guna USB. 
Kalau korang pernah pakai rechargeable, bateri ini sama jugalah fungsinya, cuma ianya lebih hebat.
Kalau dulu nak caj semula bateri biasa ambil masa yg lama, bateri ini hanya memerlukan setengah jam sahaja dan tahan lebih lama.
Korang tak perlu beli peralatan tambahan untuk caj bateri ini. Hanya gunakan port USB sedia ada. Dapatkan bateri ini di kedai seller di bawah.

1.5v AA / AAA USB - Type C Rechargeable Battery
πŸ’Έ RM14.25



Terang gila lampu poket LED ni. Kalau korang yang parking kat tempat2 sunyi, gelap, elok sgt ada  lampu ni.Saiz kecik sangat, tapi cahaya menerangi alam gitewww.. silau mata..πŸ˜…
Bleh gantung sebagai keychain je kat kunci keta ke, handbag ke, so takde la ilang kan. Jgn lupa beli terus, berbaloi!

πŸ’Έ RM10.58


Idea untuk membuat diorama bertemakan kebun, ladang, haiwan ternakan. 
Korang boleh beli patung2 permainan haiwan ini dengan beberapa seller kat bawah kay! 

Wild Animal Toys Realistic
πŸ’° RM7.80

Animal Toys Realistic
πŸ’° RM40.76

Farm Animal Toy Realistic
πŸ’° RM54.90


Set alat tulis berkotak ini juga sesuai dijadikan hadiah atau reward kepada murid yg perform dalam kelas.Tak perlu lagi nak fikir bungkusan, semuanya dah siap bertali untuk dipegang. Ada 7 design lagi yang tinggal. Princess, Frozen, Hello Kitty, Spiderman, Car dan Pink Rabbit.
Korang kena cepat kang stock lambat plak nak ditambah. So gi kat seller ni ya..

5pcs Pencil Stationery Set with Box
πŸ’Έ RM1.14


Gel pen with cute topper. Sesuai nak reward murid

Cute Cat Gel Pen
πŸ’Έ RM0.64 - RM0.74

Cute Bunny Gel Pen 
πŸ’Έ RM0.64 - RM0.74

Cute Dino Llama Gel Pen
πŸ’Έ RM0.99


Menarik projek Sains murid2 ni buat. Ada yang guna bahan2 terpakai seperti kotak dan polisterin.
Polisterin ni kalau ada pemotong khas dia mmg best. Boleh buat macam2 bentuk. Kalau korang belum ada tools untuk potong polisterin ni, min cadangkan beberapa jenis yang boleh digunakan.

1. Electric Foam Cutter 
Harga: RM32.20 - RM43.31

2. Styrofoam Cutter (Battery) 
Harga: RM7.50

3. Foam Cutter Working Table
Harga: RM108.90


Antara produk lejen yang sering digunakan guru selain daripada mesin laminate adalah mesin pengokot
 aka stapler.Stapler yg min nak citer ni bukanlah stapler kertas biasa tu, tapi yang heavy duty ni. 
Korang kan selalu buat buku program lah, buku itulah, buku inilah, so kalau ada yang heavy duty boleh stapler sampai 100 pages ni, pastinya akan memudahkan kerja korang.
Min suggest belilah brand Huapuda. Brand Huapuda ni sudah banyak invoasinya dengan harga yg amat berpatutan. So kalau korang tengah cari stapler heavy duty, korang bleh beli melalui link ini.

πŸ’Έ RM23.50



Untuk korang yang banyak barang kat rak tv, berselerak, ataupun nak petak router internet dekat ngan tv, korang boleh beli rak istimewa ini.
Tak perlu nak paku atau skru, pemasaangan sangat mudah dan kemas.
Korang boleh susun barang2 hiasan, remote control, router wifi dan apa sahaja difikirkan sesuai. Harga pun tak seberapa..mwh order sini.

πŸ’Έ RM6.75


Masking Tape ni sebenarnya ada macam2. Bukan hanya selotape yang korang guna bila ada buku atau kertas yang koyak.
Nama pun masking, so kegunaannya sangat banyak. Korang boleh buat pelbagai hiasan pada buku skrap, buku nota, atau apa sahaja yang korang fikirkan sesuai untuk berkreatif.
So min ada pilih beberapa jenis masking tape yang pelbagai corak termasuklah corak geometri, kartun, watak animasi dan lain-lain untuk korang pilih ye. Semua local seller di Malaysia.

Cartoon Masking Tape
πŸ’° RM0.28

Creative Cartoon Tape
πŸ’° RM0.29

Shiny Wrapping Laser Tape
πŸ’° RM1.22 - RM2.15

Washi Tape Masking Tape
πŸ’° RM3.49

Bronze Geometry Pastal Washi Tape
πŸ’° RM2.30



Kadang2 nak memikirkan rewards untuk murid yang aktif dalam kelas ni pun pening juga. Kalau setakat bagi jajan, boring bebudak, silap haribulan obesiti budak2 tu plak, tak pun kencing manis...hihi
Ni min jumpa lagi hadiah2 yang sesuai untuk korang boleh beli dan hadiahkan kepada murid dalam kelas. Kalau korang nak buat sebagai goodies untuk majlis pun sesuai.
12 batang pensil warna dalam selinder yang comel. Cute sangat sebab ada sharpener skali attached pada cover dia. Senang la nak bwk travel. Warna dia pon oklaaa terang2 manja gitu hehe..

12 Colour Pencil Box Cylinder
πŸ’Έ RM4.64


Kalau dulu guna pemadam pen yang keras tu konon nak padam tulisan silap. Lepas inovasi menghasilkan liquid paper. Cecair yang mengeras bila disadurkan atas tulisan yang silap.

Dah sekarang ni budak2 sekolah ni guna correction tape pulak. Liquid paper masih ada, pemadam tu pun masih ada, tapi katanya correction paper ini lebih kemas, bersih dan tidak comot.

So rasanya kena simpan stock jugalah macam pemadam. So kalau korang nak buat stock, ada banyak brand yang korang boleh pilih. Min kongsikan beberapa jenis daripada pelbagai jenama correction pen untuk korang pilih:

Faber Castell One Touch Refill (2 pcs)
πŸ’Έ RM4.47

Deli Correction Tape Refill (Per Pcs)
πŸ’Έ RM2.30

Hello Kitty My Melody Mini Correction Tape And Refill
πŸ’Έ RM 4.90 - RM10.00

PLUS Whiper MR2 Correction Tape Refills 10 in 1
πŸ’Έ RM 29.99


Karpet! Karpet! Karpet!
Design baru dah masuk stock. Sorry kepada yang request untuk design Ocean sebab masih belum ada stock. Ada 8 design yang baru masuk stock.
1. Alphabets
2. Board Game
3. Calendar Cartoon
4. Dinosaur Cartoon
5. Tic Tac Toe
6. Basketball Court
7. Colour Number 
8. Map of roads
Ada tiga saiz, tapi min nasihatkan beli terus saiz XL supaya puas hati!

Carpet New Design
πŸ’Έ RM55.00 (140x200 cm) XL



Magnetic Colour Strip Bar
πŸ’Έ RM10.80

Magnetic Colour Button
πŸ’Έ RM1.80

Magentic Smiley Button
πŸ’Έ RM1.90

Magnetic White Board (A4/A3)
πŸ’Έ RM7.74 - RM12.67

Magnetic Alphabet & Numbers
πŸ’Έ RM4.98 - RM5.58


Untuk korang peminat teddy bear gebus gebas comel utk keychain korang boleh beli kat seller bawah ini.

πŸ’Έ RM1.40

Murah je sekor. Ada 5 jenis warna. 
In fact, kedai ni sebenarnya menawarkan banyak barang2 kreatif dan menarik seperti buku nota kartun, pen cantik, sticker dan macam2 lagi.
So kalau korang sedang memburu barang2 hadiah, korang bleh terjah terus ke kedai kat bawah ni tau! Local seller je..

Fancy Stationery




Hadiah2 yang kita nak bagi pada murid atau anak2 sebagai reward sebaiknya barangan yang mampu mengasah kemahiran kognitif mereka.
Contohnya korang boleh hadiahkan kraftangan yang boleh menambah kreativiti mereka seperti kraftangan daripda foam EVA ini.
Kraftangan daripda EVA foam ini berbentuk 3D dan hasilnya bukan sahaja satu gambaran tetapi juga boleh digerakkan. 
Disamping memberi peluang kepada murid ini mengambangkan minda mereka, secara tudak langsung mereka turut belajar bentuk.
Kalau korang nak beli, ada lebih 20 rekaan yang disediakan dengan harga yg sgt murah! Semua ready stock Malaysia ya.

Foam Sticker Puzzle
πŸ’Έ RM1.10


Untuk yang terfikir2 nak buat design atau tema apa sebagai sambutan hari lahir anak tu, why not korang cuba tema Unicorn pulak.
Light purple, light blue, white, light pink pastel colour pun boleh ceria juga kalau kena gayanya.
Di sini min cadangkan beberapa seller untuk korang pilih design korang. Pastu kalau korang mix design, ko punya pandailah.

Seller Unicorn 01
πŸ’Έ RM12.90 - RM22.90

Seller Unicorn 02
πŸ’Έ RM25.90

Seller Unicorn 03
πŸ’Έ RM28.80

Seller Unicorn 04
πŸ’Έ RM25.88

Seller Unicorn 05
πŸ’Έ RM19.73

Pam Belon Elektrik
πŸ’Έ RM28.09 - RM31.89


Lagi idea untuk goodies majlis2 keraian anak2 korang. Yang nak buat birthday party, atau goodies untuk murid, selain daripada jajan dan alat tulis, korang boleh juga hadiahkan permainan.
Tak perlu la hadiah memahal, kecuali korang warga above T20 dan berkemampuan, silakanlah.
Tapi kalau objektif sekadar nak memeriahkan majlis, menggembirakan kanak-kanak atau murid, min cadangkan korang beli je set murah2 permainan ni.

Set goodies permainan
πŸ’Έ RM1.00 - rm1.20


Peminat2 pen yang serbu order artline yang digunakan PM X semalam seharusnya tidak melepaskan peluang untuk memiliki fountain pen yang bertema mewah ini.
Korang nak tandatangan, nak menulis, nak mencatat, pen ini menawarkan material yang berkualiti untuk memastikan kelancaran penulisan korang. Korang juga tak perlu bimbang dakwatnya untuk tembus ke belakang kertas.
Kalau nak bagi sebagai hadiah juga sangat sesuai. Kerana rekaan exclusive nya benar2 mencerminkan kemewahan. So tak tak perlu risau pen ni kononnya untuk B40 bagai.
Kalau berkenan, korang boleh singgah di kedai seller di bawah ini:

VC Art Fountain Pen Set Luxury High Quality
πŸ’Έ RM 4.97



Remax sebelum ini mmg hebat dengan powerbank keluarannya. 
Tapi bila dah femes korang faham2lah, ada je yg copy, fake product brand dan sebagainya hingga pengguna hilang kepercayaan kepada brand tersebut.
Tapi kali ni Remax buat comeback, datang true power. Produk kali ini yg dihasilkan dengan kekuatan 80000mAh! Siap warranty! 
Korang nak charge apa? Tak perlu bimbang kalau gi camping atau nak caj ramai2 lagi, semua fast charging tu!
Korang bleh add dalam cart utk kempen 25payday Shopee dapt murah banyak.

REMAX ORIGINAL 80000mAh Camping Power Bank 22.5w with Quick Charging
πŸ’Έ RM218.90



Permainan Magical Waterscape ini akan memberi keyakinan dan idea baharu kepada anak2 dalam aktiviti kognitif mereka.
Keupayaan berfikir mereka juga dapat dijana dengan lebih kreatif.
Permainan hands-on DIY ini memberi peluang untuk anak2 ini berfikir dan bertindak mengikut peraturan dan arahan.

Jom main Magical Waterscape ini bersama anak-anak.
πŸ’Έ RM26.81


Wow, best ada gadget ni, boleh translate dengan hanya scan kan teks.
Memudahkan utk anak2 menguasai BM, BI dan BC dengan mudah.

πŸ’Έ RM148.00


Selain daripada alat tulis dan jajan, korang boleh juga rewards kan murid korang dengan keychain.
Banyak keychain yang cantik2, berwarna-warni kat Shopee ni, kena pandai browse la.
So min ada jumpa satu kedai seller ni. Local seller dari Selangor. Dia jual keychain cartoon yang popular kat TV. 
Korang boleh tempah kat dia untuk reward kepada murid, confirm murid2 suka punya lah. Ataupun korang boleh jadikan keychain ini sebagai tambahan kepada goodies bag korang utk event2 lain.

πŸ’Έ RM0.07


Nah! Bateri sekrang pun dah boleh caj guna USB. 
Kalau korang pernah pakai rechargeable, bateri ini sama jugalah fungsinya, cuma ianya lebih hebat.
Kalau dulu nak caj semula bateri biasa ambil masa yg lama, bateri ini hanya memerlukan setengah jam sahaja dan tahan lebih lama.
Korang tak perlu beli peralatan tambahan untuk caj bateri ini. Hanya gunakan port USB sedia ada. Dapatkan bateri ini di kedai seller di bawah.

πŸ’Έ RM14.50


DAPATKAN LEBIH BANYAK LAGI  DI

No comments:

Post a Comment

LATIHAN SUSUN PERKATAAN

LATIHAN SUSUN PERKATAAN
ULANGKAJI

PERIBAHASA

PERIBAHASA
ULANGKAJI

KATA KERJA

KATA KERJA
ULANGKAJI

ANTONIM

ANTONIM
ULANGKAJI

KATA ADJEKTIF

KATA ADJEKTIF
ULANGKAJI

SINONIM

SINONIM
ULANGKAJI

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA