DROPDOWN MENU

SLIDERMonday, January 16, 2023

Jom dapatkan pengiktirafan Quizizz Certified Game Changer


Sementara menunggu anak-anak tidur, LinnZack try  menjawab soalan-soalan utk Quizizz Certified Game Changer ni. Terima kasih kpd Chekgu LK atas perkongsian dan memberi semangat untuk grab peluang yang ada.


Alhamdulillah, lulus.Tak perasan pula berapa markahnya🤣🤣. Rasanya ngam..ngam kut sebb rasa mcm banyak jer salah 😅.Markah lulus 80% dan soalan-soalan boleh dijawab dalam masa 15-30 minit. Rasanya LinnZack jawab dalam masa lebih sejam sebab bangun duduk,bangun duduk mengisahkan anak-anak yang tak mau tidur ni.Kalau cikgu-cikgu dah biasa guna, mesti takde masalah utk lulus. Ada video dan nota sebagai panduan.Kalau tak faham boleh ulang sampai faham.


Cara utk mendapatkan pensijilan Google Certified Game Changer ni, boleh klik sini .


Quizizz yang dulu bukanlah Quizizz yang sekarang. Quizizz dah semakin advance. Boleh dikatakan semua bentuk soalan interaktif boleh dibina menggunakan Quizizz. Malah, dah ada bentuk soalan drag & drop serta drop down menu. Annotations pun dah semakin advance. Yang paling best, kita dpt terus pantau perkembangan murid secara lebih sistematik melalui Quizizz report.  

So, Jom dapatkan pengiktirafan Quizizz Certified Game Changer ni!

No comments:

Post a Comment

LATIHAN SUSUN PERKATAAN

LATIHAN SUSUN PERKATAAN
ULANGKAJI

PERIBAHASA

PERIBAHASA
ULANGKAJI

KATA KERJA

KATA KERJA
ULANGKAJI

ANTONIM

ANTONIM
ULANGKAJI

KATA ADJEKTIF

KATA ADJEKTIF
ULANGKAJI

SINONIM

SINONIM
ULANGKAJI

AKADEMI YOUTUBER MALAYSIA